CleanRoom

CleanRoom toimii Pirkanmaalla, Porissa ja Uudellamaalla. Siivoamme niin kodit, liiketilat kuin porraskäytävätkin rautaisella ammattitaidolla. Ylläpitosiivousten lisäksi teemme myös erikoissiivouksia, remonttien loppusiivouksista peruspesuihin.

Muistathan, että palvelumme ovat kuluttajille kotitalousvähennyskelpoisia. Vuonna 2021 vähennysoikeus on 40 %. Kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous!

Muovijätteen vähentäminen

CleanRoom haluaa olla mukana vastuullisessa toiminnassa ja omalta osaltaan minimoi ympäristöön päätyvää muovijätettä vähentämällä jätesäkkien ja roskapussien käyttöä kohteissa joissa se ei ole välttämätöntä.

Työntekijät ja Yritys

Yritys on juuri niin hyvä kuin sen työntekijät. Siksi me pidämme työntekijöistämme hyvää huolta.

Työvuorojen suhteen noudatetaan työlainsäädäntöä ja alan TES:ta. Lisäksi työntekijämme voivat omalta osaltaan vaikuttaa työvuoroihin omin toivein. Ketään ei laiteta yksin uuteen siivouskohteeseen, vaan uudet työntekijät koulutetaan aina ensin.

Muistamme aina myös kiittää työntekijää hyvästä työstä ja palkkauksemmekin ylittää kaikki lakisääteiset minimit.

Vastuullinen hinnoittelu

Normaalista siivouksesta meillä maksat vain työstä! Laskulle ei lisätä automaattisia käyntimaksuja tai kilometrikorvauksia. Laskulle lisätään vain laskutuksesta aiheutuva toimistokulu. Mikäli työhön sisältyy erikoisvälineitä tai -aineita, niistä aiheutuva kustannus kerrotaan aina etukäteen. Myös matkakuluista sovitaan erikseen, jos kohde sijaitsee kohtuuttoman kaukana Tampereen keskustasta (n. 20+ km).

Luotettava kumppani!

Me olemme Luottettava kumppani! Toimiessasi yhteistyössä meidän kanssa voit olla varma, että me hoidamme omat velvoitteemme yhteiskunnalle ja pidämme hyvää huolta omista työntekijöistämme.

Yrityssiivoukset

Yrittäjä, nyt sinä voit rauhassa keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen ja antaa meidän huolehtia puolestasi yrityksesi toimitilojen siisteydestä.

Pyydä tarjous

Kotisiivoukset

Me teemme huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla kotitalouksien ylläpitosiivoukset, muuttosiivoukset ja ikkunanpesut. Tarvittaessa teemme myös huonekalujen höyrypesuja yms.

Hinnasto

Pyydä tarjous!

Tarvitsetko perussiivousta, ikkunanpesua tai toimistosiivousta? Oletko järjestämässä juhlia joihin haluat keskittyä ja jättää ennakko- ja jälkisiivouksen meidän huoleksi?

Ota yhteyttä meihin