CleanRoom

CleanRoom toimii pääasiassa Pirkanmaalla, Tampereen talousalueella. Siivoamme niin kodit kuin liiketilatkin rautaisella ammattitaidolla. Ylläpitosiivousten lisäksi teemme myös erikoissiivouksia remonttien loppusiivouksista peruspesuihin.

Muistathan, että palvelumme ovat kuluttajille kotitalousvähennyskelpoisia. Vuonna 2021 vähennysoikeus on 40 %. Kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous!

Muovijätteen vähentäminen

CleanRoom haluaa olla mukana vastuullisessa toiminnassa ja omalta osaltaan minimoi ympäristöön päätyvää muovijätettä vähentämällä jätesäkkien ja roskapussien käyttöä kohteissa joissa se ei ole välttämätöntä.

Työntekijät ja Yritys

Yritys on juuri niin hyvä kuin sen työntekijät. Siksi me pidämme työntekijöistämme hyvää huolta.

Palkkauksemme ylittää lakisääteiset minimit. Työvuorojen suhteen noudatamme  työlainsäädäntöä ja alan TES:ta. Lisäksi työntekijämme voivat omalta osaltaan vaikuttaa työvuoroihin omin toivein. Ketään ei laiteta yksin uuteen siivouskohteeseen, vaan uudet työntekijät koulutetaan aina ensin.

Vastuullinen hinnoittelu

Normaalista siivouksesta meillä maksat vain työstä! Laskulle ei lisätä automaattisia käyntimaksuja tai kilometrikorvauksia. Laskulle lisätään vain laskutuksesta aiheutuva toimistokulu. Mikäli työhön sisältyy erikoisvälineitä tai -aineita, niistä aiheutuva kustannus kerrotaan aina etukäteen. Kohteen sijaitessa yli 10 kilometrin päässä Tampereen keskustasta matkakuluista sovitaan erikseen.

Luotettava kumppani!

Me olemme Luottettava kumppani! Toimiessasi yhteistyössä meidän kanssa voit olla varma, että me hoidamme omat velvoitteemme yhteiskunnalle ja pidämme hyvää huolta omista työntekijöistämme.

Yrityssiivoukset

Teemme yrityssiivouksia kaikkina viikonpäivinä ja kaikkina aikoina kaikenkokoisille yrityksille. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä.

Pyydä tarjous

Kotisiivoukset

Me teemme huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla kotitalouksien ylläpitosiivoukset, muuttosiivoukset ja ikkunanpesut. Tarvittaessa teemme myös huonekalujen höyrypesuja yms.

Hinnasto

Pyydä tarjous!

Tarvitsetko perussiivousta, ikkunanpesua tai toimistosiivousta? Oletko järjestämässä juhlia joihin haluat keskittyä ja jättää ennakko- ja jälkisiivouksen meidän huoleksi?

Ota yhteyttä meihin